چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
درس‌های عاشورا | خون پیروز است، نه شمشیر

حوزه/ خون مظلوم بر شمشیر ستمگر پیروز است و یاد شهیدان همواره زنده می‌ماند. تاریخ نشان داده که ظلم رفتنی است، اما راه حق باقی است، چنان‌که حضرت زینب (ع) در برابر یزید ایستاد و پیام کربلا را جاودانه ساخت. امروز نیز خون مظلومان فلسطین زمینه‌ساز نابودی ظالمان و تحقق سنت الهی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد محدثی در مطلبی اختصاصی برای حوزه‌نیوز به بیان «درس‌های عاشورا» پرداخت که به صورت روزانه تقدیم شما فرهیختگان می‌شود.

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (علیه‌السلام)

خون بر شمشیر پیروز است و خون مظلوم از جوش نمی افتد.

خون ، اشاره به شهادت و مظلومیت مبارزان راه خدا است و شمشیر حکایت از سلطه زورگویان و جباران دارد.

تاریخ نشان می دهد که ستمگران از بین می روند، ولی نام شهیدان، با عزت و سرافرازی در تاریخ می ماند

نشود زمزمه خون شهدان خاموش

سوز عرفانی این نغمه ز سازی دگر است

حضرت زینب (ع) در کاخ یزید در شام در سخنرانی پرشور خود خطاب به آن حاکم ستمگر فرمود: «هرچه می‌خواهی نقشه بکش و تلاش کن و بکوش؛ به خدا سوگند یاد ما محو شدنی نیست و وحی و مکتب ما را هم نمی توانی از میان برداری!»

این همان پیروزی خون شهدای کربلا بر حکومت جبارانه یزیدیان است.

امروز هم مجاهدت و فداکاری ها و خون های مظلومان غزه و فلسطین، سیلی خواهد شد و بنای حکومت و سلطه کودک کشان بی‌رحم را ریشه‌کن خواهد کرد.

این سنت الهی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha